Μπαράζ ανόδου: Χωρίς εκπρόσωπο το Λασίθι, με έξι ομάδες ο όμιλος

Η ΕΠΣ Λασιθίου δεν θα έχει εκπρόσωπο στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των τοπικών Ενώσεων για την άνοδο 24 ομάδων στη Γ’ Εθνική

Δεν διεξήχθη πρωτάθλημα στη φετινή αγωνιστική περίοδο στην ΕΠΣ Λασιθίου, αφού η πλειονότητα των ομάδων δεν έχει εγγραφεί στο μητρώο Αθλητικών συλλόγων. Μόνο τέσσερις σύλλογοι έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ και διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση, που αποτελούν τις προϋποθέσεις για τη νομιμότητα της συμμετοχής στις διοργανώσεις. Έτσι το Λασίθι δεν θα έχει εκπρόσωπο στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των τοπικών Ενώσεων για την άνοδο 24 ομάδων στη Γ’ Εθνική.

Όπως είναι γνωστό η ΕΠΟ έχει τοποθετήσει στον έβδομο και στον όγδοο όμιλο τις Αθηναϊκές ομάδες. Έτσι στον 7ο όμιλο θα μετέχει ο δευτεραθλητής της ΕΠΣ Αθηνών (Ηλυσιακός ή Χαϊδάρι) και οι πρωταθλητές της Δυτικής Αττικής (Απόλλων Πόντου ή Ασπρόπυργος, του Ηρακλείου (Ατσαλένιος), ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πειραιά (Ατρόμητος Πειραιά), του Ρεθύμνου (Ερμής Ζωνιανών) και των Χανίων (Γρανίτης). Το Λασίθι δεν θα έχει εκπρόσωπο και οι αντίπαλες ομάδες θα παίρνουν στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς.

Στον όγδοο όμιλο, θα συμμετέχει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Αθηνών (Ηλυσιακός ή Χαϊδάρι) και οι πρωταθλητές Ανατολικής Αττικής (Αστέρας Βάρης), Δωδεκανήσου (ΑΕΡ Αφάντου), Κυκλάδων (Ελλάς Σύρου), Λέσβου (Αετός Λουτρών), Σάμου (Πυθαγόρας Κοντακαίικων) και Χίου (Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα