Σήκωσε την κούπα ο Ιάλυσος, στα πέναλτι τον ΑΕΡ Αφάντου 4-3

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ο Ιάλυσος νίκησε στα πέναλτι τον ΑΕΡ Αφάντου με 4-3 και κατέκτησε το βαρύτιμο έπαθλο

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου αναδείχτηκε ο Ιάλυσος καθώς στον τελικός νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι τον ΑΕΡ Αφάντου με 4-3. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξε με 2-2. Ο ΑΕΡ Αφάντου άνοιξε το σκορ στο 29’ με τον Κιοσέογου. Ο Ιάλυσος ισοφάρισε σε 1-1 στο 60’ με τον Κονέ και ο ίδιος παίκτης στο 78’ σημείωσε το 2-1. Το 2-2 πέτυχε στο 83’ ο Σπαχίου.

Έτσι έληξε το 90λεπτο και η παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Από την… άσπρη βούλα για τον Ιάλυσο σκόραραν οι Γεωργιάδης, Καραγεώργης, Δελαπόρτας και Καραπαθάκης, ενώ το πέναλτι του Τερζίου απέκρουσε ο Τσαβαρής. Για τον ΑΕΡ Αφάντου τα γκολ σημείωσαν οι Ρούσσος, Σπαχίου και Τομόρι. Το πέναλτι του Νικήτα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ του Αθανασίου έφυγε άουτ και διαμορφώθηκε έτσι το τελικό 4-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γιαννουκάς, Κουρμαδιάς και Παγωνάς.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Γιώργου (30’ λ.τ. Μαχαιράς), Ιντρίζι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Καραγεώργης, Γεωργιάδης, Χατζηνικόλας (91’ Σάββας), Δελαπόρτας, Κονέ, Πατσίλης (71’ Γεωργίου).

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ: Τσαβαρής, Κόρλος, Φερεντίνος, Αρφαράς (57’ Νικήτας), Αθανασίου, Σταματούλας, Ρούσσος, Χατζησάββας (66’ Τομόρι), Λυκοπάντης (78’ Σπαχίου), Μακρυδημήτρης, Κιοσέογλου (99’ Σαββούλης).

*Στο ημίχρονο του αγώνα η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. με τον πρόεδρο της Παναγιώτη Διακοφώτη τίμησε τη μνήμη του Δημήτρη Τσοπανάκη και του Τσαμπίκου Νικολή, παραδίδοντας αναμνηστικές πλακέτες στις οικογένειες τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα