Super League K17: Νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης για την Super League K17.

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 για την 16η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος της Super League Κ17 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι από την αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό, με το σουτ του Όσαφι να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις, ο Όσαφι μοίρασε στον Κτενά και εκείνος έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες μπήκαν και πάλι πιο δυνατά και στο 54′ ο Όσαφι που ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γιωτόπουλου και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Αρκάδες ήταν να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Δριγκάκη. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Πειραιά είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (62′ Καρακώστας), Μιχαηλίδης, Πλης (72′ Πετρίδης), Όσαφι (72′ Μπιμπίκας), Βασιλακόπουλος (62′ Λάνα), Κτενάς (55′ Ζουριδάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κωτσιόπουλος, Αγγέλου, Ρουμπιές, Αργειτάκης, Κακουλής, Ντύρμα, Ρουμελιώτης, Δριγκάκης, Μανταζέλης, Γεωργόπουλος, Ανδρεάδης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα