Παράγοντας σε Αρμένιο ποδοσφαιριστή: «Καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια» (vid)

Ο αρχηγός του Νέστου Χρυσούπολης κατήγγειλε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στον αγώνα με τον ΑΟ Καβάλας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την Κυριακή (10/2) σε ένα ματς που είχε χαρακτήρα ντέρμπι κι εκτός αυτού διακυβεύονταν πολλά για την 1η θέση. Ο αγώνας έληξε 0-0 και με το αποτέλεσμα αυτό ο Νέστος κρατήθηκε στην πρώτη θέση.

Ο αρχηγός του Νέστου, Ανδρέας Μκρτσιάν κατήγγειλε ότι δέχθηκε βίαιη ρατσιστική επίθεση από “μεγαλοπαράγοντα” του ΑΟΚ ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του τάχθηκε υπέρ της γενοκτονίας των Αρμενίων!

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μκρτσιάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε:

“Προς τον “μεγαλοπαραγοντα” της πλάκας που στο παιχνίδι Καβάλα-Νέστος φώναζε καθ όλη την διάρκεια: π@€στη Αρμένιε καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια θα πω ένα και μόνο πράγμα… Λυπάμαι που σιχάματα σαν εσένα ζουν κ αναπνέουν στον ίδιο κόσμο με εμάς… υ.γ. Ελπίζω ποτέ να μην ζήσεις όσα ζήσανε οι πρόγονοι μου γιατί είσαι τόσο φλώρος και λίγος που σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμπλεξες τις γενοκτονίες και τον αβάσταχτο πόνο Αρμενίων και Ποντίων! Περαστικά σου ανύπαρκτε!”

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα