Ηρακλής: Κοντά στην επιστροφή ο Παπαδόπουλος

Έτοιμος να πιάσει δουλειά και πάλι στον «Γηραιό» ο τέως τεχνικός του ΟΦΗ καθώς όλα δείχνουν πως ο Ρόκα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Παρελθόν αποτελεί ήδη ο Κατσαμπής.

Αντίστροφη μέτρηση στον Ηρακλή για τον Μανουέλ Ρόκα μετά και την ήττα από τον Αιγινιακό. Μάλιστα, ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για την έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος αποτελεί και διακαή πόθο των φίλων του συλλόγου.

Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και ο Στάικος Βεργέτης, αλλά ο τέως τεχνικός του ΟΦΗ είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Προέχει φυσικά να λυθεί η συνεργασία με τον Ρόκα.

Παρελθόν ο Κατσαμπής

Πάντως ο γενικός αρχηγός του «Γηραιού» αποτελεί ήδη παρελθόν. Το ανακοίνωσε το μεσημέρι ο ίδιος με ποστ του στο facebook και το απόγευμα το επισημοποίησε και η διοίκηση, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαριστεί τον Τάσο Κατσαμπή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα του. Η πόρτα του Ηρακλή παραμένει πάντα ανοιχτή για ανθρώπους που σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα ποδοσφαίρου ήταν παρόντες και έτοιμοι να προσφέρουν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα