Football League: Νίκη στο 90' ο Κισσαμικός, 1-0 την Κέρκυρα (αποτελέσματα, βαθμολογία, highlights)

Με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κισσαμικός επικράτησε της Κέρκυρας με 1-0 ενώ με το ίδιο σκορ τα Τρίκαλα επιβλήθηκαν του Πλατανιά για την 22η αγωνιστική της Football League. 

Τα Χανιά πήραν στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων το Νησιωτικό ντέρμπι με την Κέρκυρα (1-0) και ξεμπέρδεψαν με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Το χρυσό γκολ για τα δελφίνια πέτυχε ο προωθημένος αριστερός μπακ Παπαχρήστος με κοντινό πλασέ στο 94’!

Η Κέρκυρα έμεινε και άλλο πίσω στην κούρσα της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης, αφού μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια!

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τόλι (81' Χαλκιαδάκης), Σεσάι, Φαζός, Τεγούσης (85' Καραγιάννης), Σελινιωτάκης, Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης (59' Παπαχρήστος).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Κούρος (70' Πασάς), Κόντος, Ντα Μότα, Ιωάννου, Λινάρδος (61' Ζορμπάς), Θεοδωράκης, Νίκιτς, Σιατραβάνης (81' Γεωργακόπουλος).

Ανάσα για τα Τρίκαλα (1-0)

Ο ΑΟΤ πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στον ελλιπή Πλατανιά και ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης στη Football League. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση της Θεσσαλικής πόλης πέτυχε ο Μαρκόφσκι με κοντινό σουτ στο 42’. Οι Κρητικοί έχασαν έδαφος στην κούρσα για τη δεύτερη θέση, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν για δέκατο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι !

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (77\ Σισέ), Τσιμίκας, Σμυρλής (58’ Γουερέ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Βασιλειάδης, Ουές, Καραγκούνης, Μαϊκιτς (89’ Ποζατζίδης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης (70’ Γκατσολάρι), Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (82’ Κωστίκος), Λουκίνας, Νίλι, Παπανικολάου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο (16/3)

Κισσαμικός-Κέρκυρα 1-0 (84' Παπαχρήστος)
Τρίκαλα-Πλατανιάς 1-0 (42' Μαρκόφσκι)

Κυριακή (17/3)

Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός (15:00)
Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00)
Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας (15:00)
Ηρακλής-Αήττητος Σπάτων (15:00)
Βόλος-Σπάρτη (15:00)
Εργοτέλης-Ηρόδοτος (17:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα