Φάιναλ-φορ Κ15: Ο Άρης πέταξε εκτός τελικού τον Παναθηναϊκό

Οι Παίδες του Άρη νίκησαν στα πέναλτι τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15.

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 κατέκτησαν οι Παίδες του Άρη που επιβλήθηκαν του Παναθηναϊκού στα πέναλτι με 4-2 έπειτα το 3-3 της κανονικής διάρκειας.

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στο 18' με γκολ του Τσέρα. Η απάντηση των «πρασίνων» ήρθε στο 34΄με τον Βολάκη να αξιοποιεί την ασίστ του Καλοσκάμη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έκανε το 2-1 χάρη στην κεφαλιά του Τσέρα ο οποίος στη συνέχεια σημείωσε χατ-τρικ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με 3-1.

Οι παίκτες του Μαυρουδή ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μείωσαν προς στιγμή με πέναλτι που κέρδισε ο Καλοσκάμης και εκτέλεσε εύστοχα ο Βολάκης.

Στο 73ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς έμειναν με δέκα λόγω της αποβολής του Στεφανίδη κάτι που πλήρωσαν καθώς ένα λεπτό μετά ο Προδρομίτης με πανέμορφη προσπάθεια ισοφάρισε σε 3-3 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο ημιτελικός οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί όπου ο τερματοφύλακας του Άρη, Κυριαζής απέκρουσε δύο πέναλτι χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό της Κυριακής(7/4,15:00).

Παναθηναϊκός (Μαυρουδής): Δρανδάκης, Καπαμτζιάν (Καλός 67'), Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης.

Άρης (Καζάνας): Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής (Καραμανλής 70'), Τσιάτσος, Βρέττας, Τσέρα (Ξανθόπουλος 64'), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (Συμεωνίδης 80').


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα