Super League K19: O Ολυμπιακός 3-1 στην Ξάνθη - Χατ-τρικ ο Μαρίνος, ήρωας ο Τζολάκης

Η Κ19 του Ολυμπιακού πέρασε με 3-1 από τα Πηγάδια κόντρα στη Ξάνθη και επέστρεψε στις νίκες για την ένατη αγωνιστική της Super League K19.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού στην έδρα της Ξάνθης για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη κατέκτησε το διπλό με 3-1 χάρη σε χατ τρικ του Μαρίνου.

Στο 29' ο Βοΐλης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Οι Θρακιώτες τέσσερα λεπτά είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν από το ίδιο σημείο, ωστόσο ο Τζολάκης απέκρουσε δύο φορές τις εκτελέσεις του Φάκη, αφού δόθηκε επανάληψη.

Μαρινάκης: «Δεν θέλω να βρω ούτε τη σκιά σας...»

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρίνος συνέχισε την καλή του εμφάνιση και στο 62' διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών.

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε πέντε λεπτά μετά χάρη σε γκολ του Τσιλιγγίρη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78' ο Μαρίνος με το τρίτο του τέρμα.

Ξάνθη: Στεπάνοβιτς, Λεωντσάκος, Τενεκές, Νιαζήφογλου (89′ Πιτσώλης), Τσιτσεκίδης, Παπαδόπουλος (63′ Μπάκος), Θυμιάνης, Τσιλιγγίρης (89′ Χασάνογλου), Τσιπούρας, Γκαρνέτας (83′ Ιωακειμίδης), Φάκκης.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (Ντότης 84’), Νικόλης, Φέκκας (Κατσαβάκης 88’), Μαρίνος (Μπουλάρι 88’), Τσέλιος (Κεραμίδας 73’), Βοΐλης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα