Super League K17: Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 8-0 τον ΟΦΗ!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη καθώς επικράτησαν του ΟΦΗ με το επιβλητικό 8-0. 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Κ17 του Ολυμπιακού τον εντός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη του ΟΦΗ για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη επικράτησαν των Κρητικών με το εμφατικό 8-0. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Λιάτσος, ενώ στο 21' ο Συρμής διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 35' και στο 39' ο Σταμούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Λιάτσος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση, με τον Κίτσο στο 53' να παίρνει τη σκυτάλη για το 6-0. Ο Συρμής στο 72' και ο Λιοφάγος στο 81' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Φρέρης, Κατσογιάννης, Γιαλεδάκης, Λιοφάγος, Ντόη (Κασέμι 57’), Πάστρας (Γύπαρης 63’), Λιάτσος (Παπακωνσταντίνου 63’), Κίτσος (Ποιμενίδης 57’), Συρμής, Σταμούλης (Σπυριδάκης 57’).

ΟΦΗ (Παπαδάκης): Μακατουνάκης, Σμπώκος, Γωνιωτάκης (60’ Σπυριδάκης), Χνάρης, Κορνηλάκης (24’ Αμανάκης), Καφούσης, Λέλεκας (70’ Χατζηπαράσχος), Χαλκιαδάκης (46’ Αποστολάκης), Μπερικάκης, Θεοδοσουλάκης (41’ Σωμαράκης), Φωτιάδης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα