Γιαγιά διέκοψε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Μέτσοβο (vid)

Την ενοχλούσε η φασαρία και αποφάσισε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει τα παράπονα της στο διαιτητή της αναμέτρησης.

Ένα απίθανο σκηνικό σημάδεψε τον αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων στο Μέτσοβο. Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Μετσόβου και ο Ολυμπιακός Βοτανικού διασταύρωναν τα ξίφη τους σε ένα ματς που έμεινε στο 1-1 και διεξήχθη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β’ Ερασιτεχνικής.

Κι ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 68ο λεπτό μία γιαγιά έφυγε από το σπίτι της που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος της εισβολής της είχε να κάνει με τη φασαρία που γινόταν και η οποία την ενοχλούσε. Πήγε στο γήπεδο, λοιπόν, προκειμένου να διακόψει την αναμέτρηση και να κάνει τα παράπονα της στον διαιτητή.

Ο ρέφερι, Δημήτρης Θάνος διέκοψε για ελάχιστα δευτερόλεπτα την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά μετά από παρότρυνση του προέδρου του Μετσόβου η ηλικιωμένη κυρία αποχώρησε και επέστρεψε στο σπίτι της.

Κατά τα άλλα ο ΠΑΣ Μετσόβου έχει εξασφαλίσει την άνοδο του στην Α’ κατηγορία έπειτα από 13 χρόνια, ενώ ο Ολυμπιακός θα την διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ.

Δείτε το σχετικό βίντεο του www.passports.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα