Λαμία: Εκτός αποστολής Δημούτσος και Πλιάτσικας

Η Λαμία υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΚ και θα απουσιάσουν οι Ελίνι Δημούτσος και Βασίλης Πλιάτσικας, καθώς δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους 

Η Λαμία υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ 1. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε ανοδική πορεία και θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο το οποίο θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα.

Στη διάθεση του τεχνικού, Άκη Μάντζιου, θα βρίσκεται ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά και ο Ντάνι Μπεχεράνο που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ατρόμητο Περιστερίου.

Αντίθετα, οι Βασίλης Πλιάτσικας και Ελίνι Δημούτσος έμειναν εκτός αποστολής, καθώς δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας αποτελείται από τους Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλο, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Σκόνδρα, Βύντρα, Μπαχανάκ, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννη, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Σάλιακα, Μπουλούλη, Καραγιάννη, Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνο, Βλαχομήτρο και Ρόμανιτ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα