Έφτασε τα 24 με γκολάρα ο Μάνος (vid)

Ο πρώτος σκόρερ της Football League σκόραρε και στο 4-0 του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βρίσκεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας. Αυτό, όμως, που έκλεψε την παράσταση γι’ ακόμα μία φορά ήταν ο Δημήτρης Μάνος.

Ο πρώτος σκόρερ της Football League σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, αλλά είναι με διαφορά το πιο ωραίο απ’ όλα. Με αυτό το γκολ ο Μάνος έφτασε τα 24 στη Football League κάνοντας μία τρομερή σεζόν.

Κάπως έτσι κατάφερε και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα και ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του. Ο Δημήτρης Μάνος είναι ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο επιθετικός της ομάδας της Κρήτης θα είναι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και φυσικά θα είναι στο χέρι του να μείνει στο ρόστερ.

ΟΦΗ - Απόλλων Λάρισας 4-0 (47' & 64' Βουό, 50' & 82' Μάνος)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (77' Κοντογιάννης), Ντίνας (46' Κοέλιο), Κουτσιανικούλης (71' Νοικοκυράκης), Μάνος, Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούπρα (84' Χαραλαμπόπουλος), Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Λίταινας, Ιβανίδης, Μαυριάς (57' Καμπέρης), Σουλίδης, Γαρυφαλλόπουλος (57' Κανούλας), Τσιλούλης.

Δείτε το φανταστικό γκολ του Δημήτρη Μάνου…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα