Super League K15: Συνεχίζει στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζει η Κ15 του Ολυμπιακού που νίκησε και τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Την τρίτη νίκη της με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην τεχνική ηγεσία κατέκτησε η Κ15 του Ολυμπιακού που επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 για την 17η αγωνιστική της Super League K15.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο πάτησαν γκάζι στην επανάληψη και πέτυχαν τέσσερα τέρματα. Το 1-0 ήρθε στο 50' με τον Αρσενίδη να βγάζει την παράλληλη πάσα και τον Παπακανέλλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 χάρη σε κεφαλιά του Κωστούλα.

Στο 57' ο Νίνος και ο Ρούτσι συνεργάστηκαν ωραία με τον τελευταίο να γράφει το 3-0. Λίγο πριν το φινάλε ο Αρσενίδης μοίρασε την τρίτη του ασίστ στο παιχνίδι, με τον Σούφκα να γράφει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Νίνος (Μίνης 59’), Χουρδάκης (Καλυμνιός 59’), Φίλος, Κωστούλας (Γκλέτσος 65’), Μαυρόπουλος (Σούφκα 65’), Αρσενίδης, Ρούτσι, Μοίρας, Παπακανέλλος (Γατόπουλος 55’), Αθανασίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα