Τσιμίκας: Η κάψα των Ιταλών για τον νέο Γεωργάτο που ανακάλυψε ο Γεωργάτος

Η μάχη Νάπολι - Ίντερ και τι γράφουν οι Ιταλοί για τον Κώστα Τσιμίκα, τον οποίο ανακάλυψε ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ξεκάθαρα ο νούμερο 1 στη λίστα προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, καθώς ο ίδιος έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να τον θέλουν μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Τον Ιανουάριο που μας πέρασε η Νάπολι ήταν πολύ κοντά στην απόκτησή του, με τη μεταγραφή να χαλάει λόγω Ποντένσε. Οι «ερυθρόλευκοι» πούλησαν τον Πορτογάλο και ήταν λογικό να μην μπορούν να χάσουν άλλον ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή στα μέσα της σεζόν.

A Bola: Φοβερό πρωτοσέλιδο για τον κορονοϊό και το «παιχνίδι της ζωής μας» (pic)


Στην Ιταλία όμως μετά τη Νάπολι στο κόλπο μπαίνει και η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» στο παρελθόν είχαν ως βασικό τους ποδοσφαιριστή έναν άλλον Έλληνα, τον Γρηγόρη Γεωργάτο. Τους έχει μείνει αξέχαστος και πάντα μιλάνε με καλά λόγια για αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιμίκας είναι ανακάλυψη του Γεωργάτου, κάτι που σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνει την Ίντερ να σκέφτεται πολύ σοβαρά να «αρπάξει» τον 23χρονο μπακ από τη Νάπολι.

Τσιμίκας: Μετά τη Νάπολι, στο παιχνίδι και η Ίντερ!

«Η Ίντερ κοιτάζει σοβαρά τον νέο Γεωργάτο», γράφει η Gazzetta Dello Sport και τονίζει: «Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ανακάλυψη ενός πρώην Έλληνα αριστερού μπακ που έπαιξε με επιτυχία στην Ίντερ, του Γρηγόρη Γεωργάτου, ο οποίος επίσης προερχόταν από τον Ολυμπιακό».

Η Ίντερ θα μπορούσε να φτάσει την προσφορά στα 20 εκατομμύρια, εκεί που μάλλον θέλουν και οι Πειραιώτες να πάει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδειχθεί πολύ καλοί διαπραγματευτές και ειδικά τα τελευταία χρόνια όταν πουλάνε, πουλάνε ακριβά!
Το σίγουρο είναι πως οι Ιταλοί δεν θα κάνουν μόνοι «παιχνίδι». Σύμφωνα και με χθεσινό ρεπορτάζ του fosonline.gr και στην Αγγλία ο Τσιμίκας φαίνεται να προσελκύει «μνηστήρες». Εκεί μάλιστα έκανε τεράστιες εμφανίσεις. Μετά τον θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» στο Λονδίνο, Άγγλοι δημοσιογράφοι ρωτούσαν δεξιά και αριστερά «ποιος είναι αυτός ο παίκτης;».

Ο διεθνής αριστερός μπακ θα απασχολήσει πολύ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μένει να δούμε ποια ομάδα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα