Επίσημο: Παράταση αναστολής πρωταθλημάτων υποδομής από τη Super League

Η Super League επιβεβαίωσε την παράταση αναβολής των πρωταθλημάτων Κ19, Κ17 και Κ15 τουλάχιστον ως τις 30 Απριλίου, εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού.

Όπως συμβαίνει και με την κορυφαία επαγγελματική κατηγορία των ανδρών, η Super League με απόφασή της τη Δευτέρα (23/3) επισημοποίησε την παράταση αναστολής όλων των πρωταθλημάτων υποδομής τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου.

Η απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο της συμμόρφωσης με την υπουργική απόφαση σχετικά με τις απαγορεύσεις και τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού που έχει «χτυπήσει» αναπόφευκτα και τη χώρα μας.

Η παράταση αναστολής για τα πρωταθλήματα Κ19, Κ17 και Κ15 της Super League, η οποία γνωστοποιήθηκε ήδη σε όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της δημοσίευσης του ΦΕΚ Β' 956/21.03.2020 σχετικά με την επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας (σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια κ.τ.λ.) για το χρονικό διάστημα από 21.03.2020 έως και 10.04.2020, η Super League εναρμονίζεται με την ως άνω υπουργική απόφαση και αναστέλλει τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων υποδομής έως τις 30 Απριλίου 2020».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα