Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ απειλούν τον Ολυμπιακό στην Τούμπα: «Εμείς την απονομή»

Με ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ,  μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, απειλούν με  «υποδοχή» τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέδωσαν ανακοίνωση όπου δείχνουν απειλητικές διαθέσεις για την αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει των πλέι οφ.

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Στην ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «αδιαφορούμε πλήρως για το αν το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο ή χωρίς...

Η ζωή μας είναι ταγμένη στα τέσσερα γράμματα και καμιά πανδημία δεν είναι ικανή να μας αποτρέψει από την υπεράσπισή τους».

Και καταλήγουν λέγοντας πως «τη φετινή απονομή θα την κάνουμε εμείς…».

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League είχε επιβάλει ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ και στην Ξάνθη για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας. Οι δύο ομάδες προσέφυγαν στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, αλλά η προσπάθειά τους να ρίξουν την ποινή έπεσε στο κενό.

Με ψήφους 2-1 η Επιτροπή Εφέσεων της ομοσπονδίας έκρινε δεσμευτική την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και έτσι διατήρησε την ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών για τους ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Η επιτροπή έκρινε ότι πρέπει να διατηρηθεί η ποινή, την οποία θα εκτίσουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα που έχει διακοπεί λόγω του κορονοϊού. Όπως έχει ισχύσει και σε άλλες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτήν η απόφαση της ΕΕΑ ήταν δεσμευτική.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν είχε γίνει η τροπολογία από την κυβέρνηση, οι δύο ομάδες θα είχαν υποβιβαστεί. Να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη μπορούν να προσφύγουν στο CAS. Αν το κάνουν αυτό, ο Ολυμπιακός θα μπορεί να παρασταθεί ως διάδικος.

Επίσης από την Ξάνθη υπάρχει και αφαίρεση πέντε βαθμών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα