Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Βιάστηκαν να τους ξεγράψουν!

Εθνικός και Αστέρας Αμαλιάδας έβαλαν "φωτιά" στον 2ο όμιλο των πλέι οφ και ξαναμπήκαν δυναμικά στο κόλπο της ανόδου.

Μέχρι πριν από την 5η αγωνιστική τα πράγματα δεν έδειχναν και τόσο... ρόδινα για τον Εθνικό και τον Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς αμφότεροι είχαν μείνει πίσω βαθμολογικά και αποτελούσαν τα μεγάλα αουτσάιντερ του 2ου ομίλου των πλέι οφ ανόδου της Γ' Εθνικής. Κι όμως στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής τόσο οι Πειραιώτες όσο και η ομάδα της Ηλείας κατάφεραν να... σοκάρουν τους αντιπάλους τους και να πάνε κόντρα στα προγνωστικά, παίρνοντας μεγάλες εκτός έδρας νίκες σε Νέα Αλικαρνασσό και Σπάτα αντίστοιχα, βάζοντας "φωτιά" στον όμιλο!

Ο Εθνικός επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα κερδίζοντας 2-1 μέσα στο "σπίτι" του Ηρόδοτου χάρη στο "χρυσό" γκολ του Κατσικοκέρη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο (!), ενώ σπουδαία ήταν και η επικράτηση του Αστέρα Αμαλιάδας επί του Αήττητου, ο οποίος μέχρι την Κυριακή δεν είχε γνωρίσει την ήττα στα Σπάτα τόσο στην κανονική περίοδο της σεζόν όσο και στα πλέι οφ!

Πλέον η επερχόμενη 6η (και τελευταία) αγωνιστική των μπαράζ αποκτάει τεράστιο ενδιαφέρον, με τις αναμετρήσεις Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων και Εθνικός-Αστέρας Αμαλιάδας να κρίνουν τα δύο εισιτήρια που θα δώσουν την πολυπόθητη άνοδο στη Β' Εθνική. Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σημαντική παράμετρος είναι και η απόφαση που εκκρεμεί σχετικά με το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος, το οποίο είχε διακοπεί.

Το φύλλο αγώνα που είχε συντάξει ο ρέφερι Τάσης (Ηπείρου) "καίει" την ομάδα της Αμαλιάδας, ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν όντως το ματς θα κατακυρωθεί υπέρ του Ηροδότου. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή εντός της εβδομάδας, αφού η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη (24/5), εύλογα λοιπόν όλες οι ομάδες του 2ου ομίλου περιμένουν εναγωνίως στο... ακουστικό τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα