Επίσημο: Ο Γρηγόρης Γεωργάτος στέλεχος των Εθνικών ομάδων

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος θα βρίσκεται στο τιμ των προπονητών με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων.

Επίσημα πλέον στέλεχος των Εθνικών ομάδων είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Γεωργάτος: Αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική Ομάδα

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αλλά και στέλεχος των «ερυθρόλευκων» πριν λίγα χρόνια, θα βρίσκεται στο τιμ των προπονητών με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Επικύρωσε το πρακτικό της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων με το οποίο γνωστοποιούνται οι νέες συμβάσεις των προπονητών/γυμναστών των Εθνικών Ομάδων κ.κ. Φ.Κατεργιαννάκη, Ν.Κεχαγιά, Ν.Καρύδα, Κ.Καμπόλη, Α.Θέου, Α.Χατζόπουλου, Γ.Κυριαζή,Α.Κατικαρίδη, Δ.Μπατσίλα, Γ.Παπακώστα, Α.Φαλίδα, Ι.Ζιάβα, Ν.Γιαλεσάκη, Δ.Γκούμα.

Στο τιμ των προπονητών των Εθνικών Ομάδων εντάσσεται και ο Γρηγόρης Γεωργάτος με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων».

Η επιλογή του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού ήρθε έπειτα από εισήγηση του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής, Κώστα Κωνσταντινίδη, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα