Με Τσιμίκα, Μαυρία και Γιακουμάκη η εθνική ανδρών

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του στην εθνική ομάδα των ανδρών για τα παιχνίδια με την Κύπρο, τη Μολδαβία και την Σλοβενία

Την αποστολή της εθνικής ομάδας για τους αγώνες με Κύπρο, Μολδαβία και Σλοβενία ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν'τ Σιπ.

Ο Κώστας Τσιμίκας και ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψαν, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει των τριών αγώνων που έχει να δώσει.

Το φιλικό με την Κύπρο (11/11) και τους αγώνες με Μολδαβία (15/11), Σλοβενία (18/11) για το Nations League.

Ο επιθετικός της Φένλο πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα και ο Ομοσπονδιακός προπονητής του έδωσε την ευκαιρία.

Φυσικά απουσιάζει ο Μπακάκης που έχει προσβληθεί από κορονοϊό και ο τραυματίας Σταφυλίδης, ενώ σταθερά λείπουν οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ολλανδού τεχνικού:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα