«Πληρωμένη» απάντηση από Σάντος: «Αν είχα ξεκινήσει τον Ζότα θα με ρωτάγατε για τους άλλους;»

Ο Φερνάντο Σάντος απάντησε στα επίμονα ερωτήματα γιατί δεν ξεκίνησε τον Ζότα στον αγώνα της Πορτογαλίας με τη Γαλλία.

Η Πορτογαλία γνώρισε την ήττα από τη Γαλλία (με 1-0) με αποτέλεσμα να χάσει την πρωτιά και την πρόκριση για το Final Four της League Α του Nations League. Οι δημοσιογράφοι «στρίμωξαν» τον Φερνάντο Σάντος, γιατί δεν ξεκίνησε τον φορμαρισμένο επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα, ωστόσο ο ίδιος απάντησε…

«Ο Ζότα είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον Κριστιάνο για τον Φέλιξ. Και αν ο Ζότα είχε ξεκινήσει βασικός και η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή, θα με ρωτούσατε γιατί ο Μπερνάρντο ή ο Φέλιξ δεν ξεκίνησαν βασικοί από τη στιγμή που ο Φέλιξ είναι σε καλή φόρμα με την Ατλέτικο και ο Μπερνάρντο είναι αυτός που είναι; Αυτό είναι φυσιολογικό. Καταλαβαίνω την ερώτηση και είμαι εντάξει με αυτό. Είναι λογικό να ακούω τέτοιες ερωτήσεις μετά το ματς».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε νομίζω πως αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Είχαμε αρκετά θέματα στο παιχνίδι μας και δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι της Γαλλίας. Όπως επίσης είχαμε πρόβλημα και στον άξονα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα