Γαστρεντερίτιδα ο Ελ Αραμπί

Συναγερμός σήμανε στον Ολυμπιακό εξαιτίας της ασθένειας που κράτησε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκτός από το παιχνίδι του Μαρόκου με την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου για το παιχνίδι με την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία λόγω ίωσης, όπως μετέδωσαν τα Μέσα της πατρίδας του.

Ολυμπιακός: Ανησυχία για Ελ Αραμπί, βασικός ο Χασάν

Η είδηση σήμανε συναγερμό στον Ολυμπιακό, αφού οι εποχές είναι περίεργες και εκείνο που δεν ήθελαν ήταν ο παίκτης να έχει μολυνθεί από τον ιό που θα τον κρατούσε εκτός από τα σημαντικά ματς που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά.

Αμέσως ο γιατρός της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Θέος επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τις ακριβώς συμβαίνει με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ελ Αραμπί μετέφερε στον γιατρό του Ολυμπιακού ότι έμεινε εκτός αποστολής διότι εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Αυτή είναι και η ενημέρωση που υπάρχει από τους Πειραιώτες για το θέμα που προέκυψε με τον Μαροκινό επιθετικό και φυσικά τώρα αναμένουν την επιστροφή του στην Ελλάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα