Στην εθνική Πορτογαλίας ο Σα

Ο Ζοσέ Σα κλήθηκε εκτάκτως στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας προκειμένου να καλύψει το κενό που προέκυψε από τον τραυματισμό του Ρουί Πατρίτσιο.

Ο Ρουί Πατρίτσιο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Γουλβς με τη Λίβερπουλ κι έτσι εκτάκτως ο Φερνάντο Σάντος στράφηκε στον Ζοσέ Σα. Αρχικά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν ήταν στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Πορτογαλίας.

Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον γκολκίπερ των "λύκων" ο Σα κλήθηκε από τον Σάντος προκειμένου να καλυφθεί το κενό που προέκυψε. Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν, τη Σερβία και το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ο γκολκίπερ των "ερυθρόλευκων" βρήκε ξανά θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ήσυχος που δεν θα του έφευγε ο Ζοσέ Σα, αφού θα τον είχε στον Ρέντη το διάστημα της διακοπής και θα μπορούσε και ο ποδοσφαιριστής να αποφορτιστεί από την ένταση των τελευταίων αγώνων. Τελικά ο Πορτογάλος πορτιέρε θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ να σημειώσουμε ότι στον αγώνα με την Άρσεναλ έδειξε να αφήνει πίσω του την κακή αγωνιστική περίοδο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα