Γιατί δάκρυσε ο Ιμπραΐμοβιτς στην επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας (vid)

Ο «σκληρός» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δάκρυσε στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Σουηδίας. Διαβάστε το λόγο...

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε μετά από 5,5 χρόνια στην εθνική Σουηδίας για να τη βοηθήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Καλεσμένος στη συνέντευξη Τύπου, όντας δίπλα στον ομοσπονδιακό τεχνικό, δεν απέφυγε τη συγκινησιακή του φόρτιση και ξέσπασε σε λυγμούς.

Αυτό έγινε όταν ήρθε ο λόγος στον δευτερότοκο γιο του Βίνσεντ, που τον είδε λίγο πριν ενσωματωθεί στην εθνική, αποκαλύπτοντας πως δεν ήθελε να τον αποχωριστεί.

«Ο Βίνσεντ έκλαψε όταν με είδε να φεύγω αλλά τώρα είναι καλά», είπε ο 39χρονος άσος ο οποίος αφού συνήλθε μίλησε και για άλλα θέματα:

Για το πως πήρε την απόφαση να επιστρέψει: «Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό βρεθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά, μόνοι μας σε ένα δωμάτιο και μιλήσαμε για τα πάντα. Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση όπου ανταλλάξαμε απόψεις και στο τέλος επιλέξαμε αυτό που ήταν καλύτερο για την Σουηδία. Ξέρουμε αμφότεροι τι είναι καλύτερο για την εθνική ομάδα και έτσι κάθομαι σήμερα εδώ μπροστά από εσάς».

Για το πώς σκοπεύει να βοηθήσει: «Εάν είμαι εδώ δεν είναι επειδή ονομάζομαι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλλά επειδή έχω αποδείξει πως αξίζω να είμαι. Δεν μετρούν αυτά που έκανα στο παρελθόν. Αισθάνομαι πως είμαι σε φόρμα, θέλω να εμπλακώ και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα για το καλό της εθνικής ομάδας. Εγώ εδώ είμαι μόνο ένα κομμάτι του παζλ. Εάν με ρωτάτε, είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά αυτό δεν βοηθάει εδώ. Θέλω μόνο να προσφέρω την εμπειρία μου για το καλό της ομάδας και έδωσα την υπόσχεση στον ομοσπονδιακό τεχνικό πως θα είμαι καθοριστικός αλλά τώρα πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Αρχηγός; Στο μυαλό μου είναι ο Αντρέας Γκράνκβιστ, αλλά είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός που θα αποφασίσει».

Δείτε τα δάκρυα του Ιμπραΐμοβιτς


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα