Παρελθόν από την εθνική Τουρκίας ο Γκιουνές

Η τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον Σενιόλ Γκιουνές μετά τη βαριά ήττα με σκορ 6-1 από την Ολλανδία

Η τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του προπονητή της εθνικής της ομάδας, Σενιόλ Γκιουνές, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του εδώ και 2,5 χρόνια.

Μέσα στην εβδομάδα η εθνική ομάδα της χώρας υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα από την Ολλανδία στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Συγκεκριμένα ο Μέμφις Ντεπάι σημείωσε χατ-τρικ, καθώς η Ολλανδία ξεπέρασε με 6-1 το εμπόδιο της Τουρκίας την Τρίτη (7/9) στην «Αρένα» του Άμστερνταμ και ανέβηκε στην κορυφή του 7ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης.

«Μετά τις συζητήσεις με τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας Σενόλ Γκιουνές, αποφασίστηκε αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι μας» ανέφερε η τουρκική Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, ευχαριστώντας τον προπονητή για την συνεισφορά του.

Ο Γκιουνές ανέλαβε προπονητής της Τουρκίας τον Μάρτιο του 2019 και φαίνεται πως… πλήρωσε το μάρμαρο για την βαριά ήττα από τους «οράνιε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα