Γεωργία - Ελλάδα 0-2: Τζαβέλλας: «Είμαστε ενωμένοι» (vid)

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Γεωργίας και τόνισε ότι όλοι οι παίκτες είναι ενωμένοι

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία και επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Όμως το ματς έχει 90 λεπτά, πετύχαμε δύο γκολ και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς που τόσο θέλαμε.
Σε όλη τη διάρκεια του ματς δείξαμε πως δεν τα παρατάμε. Δουλεύαμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, είχαμε κουράσει τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί νωρίτερα, ίσως ένα γκολ θα μπορούσε να είχε μετρήσει στο πρώτο ημίχρονο, όμως το σημαντικό είναι ότι το πετύχαμε με το πέναλτι του Μπακασέτα. Ευτυχήσαμε και με τον Πέλκα στο τέλος για να ηρεμήσουμε και να απολαύσουμε τα τελευταία λεπτά. Τι να πώ; Θεωρώ πως πέρασε η μπάλα τη γραμμή.

Για εμάς όλα τα ματς είναι τελικοί. Ξέραμε πως αν δεν κερδίσουμε σήμερα δεν θα υπήρχε αύριο. Όσο καιρό βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα, αυτή η εβδομάδα είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ από άποψη ενέργειας και προπόνησης. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και να πάμε στα Σουηδία και να κάνουμε ότι κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, ένα καλό ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Τέλος θέλω να πω πως τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει να μην υπάρχει κάποια απώλεια για εμάς από θέμα παικτών. Όπως βλέπουμε στις τελευταίες κλήσεις χάνουμε συνέχεια παιδιά. Είναι στο μυαλό μας, είναι εδώ δίπλα μας. Είμαστε πάντα ενωμένοι και τους περιμένουμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα