Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σπουδαίες νίκες για Χιλή και Περού, προκρίθηκε η Βραζιλία

Η Χιλή στην Παραγουάη με 0-1, η Βραζιλία προκρίθηκε στην τελική φάση με 1-0 επί της Κολομβίας και το Περού επιβλήθηκε με 3-0 της Βολιβίας για την 13η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη Νότια Αμερική.

Για την 13η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη Νότια Αμερική, η Χιλή πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Παραγουάη με 0-1, παραμένοντας σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων, οι οποίο γνώρισαν την ήττα από αυτογκόλ του γκολκίπερ Σίλβα στο 56'.

Η Βραζιλία επικράτησε με 1-0 της Κολομβίας και σφράγισε το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λούκας Πακετά στο 72', μετά από ασίστ του Νεϊμάρ.

Το Περού διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση, αφού επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 3-0 της Βολιβίας, η οποία αποχαιρετά την υπόθεση πρόκριση. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Λαπαντούλα (9'), Κουέβα (31') και Πένα (39').

Νωρίτερα, το Εκουαδόρ νίκησε τη Βενεζουέλα με 1-0, με εκτέλεση πέναλτι του Πιέρο Ινκαπιέ στο 46', κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση μίας θέσης στο Κατάρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα