Μασούρας: «Μας τιμώρησε το ποδόσφαιρο, θα μας δώσει ότι μας χρωστάει»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας υποστήριξε πως στον αγώνα της εθνικής με αντίπαλο το Κόσοβο, το ποδόσφαιρο τιμώρησε τη «γαλανόλευκη».

Ο σκόρερ της εθνικής ομάδας, Γιώργος Μασούρας δήλωσε για το φινάλε της προκριματικής φάσης και την ισοπαλία με αντίπαλο το Κόσοβο.

«Είναι ένα ζήτημα που μας ταλαιπώρησε. Ενώ έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την τελική πάσα, να σκοράρουμε και να σκοτώσουμε τον αντίπαλο, έχουμε πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε. Όλοι εδώ γνωριζόμαστε, στον πρωταθλητισμό οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, μας τιμώρησε το ποδόσφαιρο», σχολίασε ο Μασούρας και πρόσθεσε:

Εθνική: Απογοήτευση και αποφάσεις

«Υπάρχει πικρία, προσωπικά νιώθω ένα πείσμα εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχει γυρισμός και πρέπει να δώσουμε τα πάντα να κλείσουμε την τρύπα που έχει ανοίξει, μας διδάσκουν αυτές οι ισοπαλίες και πιστεύω θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Τσιμίκας: «Δεν ήμασταν σοβαροί και το πληρώσαμε»

Για το μέλλον, είπε: «Θεωρώ ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, θα μας δώσει το ποδόσφαιρο ότι μας χρωστάει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και μόλις καταφέρουμε να κάνουμε το κλικ που απομένει, θα πάμε μπροστά.

Ελλάδα – Κόσοβο 1-1: Με το κεφάλι… χαμηλά (highlights)

Γίνεται μια πολύ ωραία προσπάθεια από τα παιδιά, ο καθένας έχει το στοιχείο του και αφού ξέρουμε τον ρόλο μας και μπορούμε να συνεργαστούμε. Έτσι εγώ κάνω αυτό που μπορώ και σκοράρω. Μου αρέσει να παίζω δεύτερος επιθετικός. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για την Εθνική».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα