Εθνική Ομάδα: Επίσημα στο Πανθεσσαλικό για τα δύο ματς του Nations League

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ επισημοποίησε την συνεργασία της με το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο θα φιλοξενήσει τα δύο πρώτα ματς της «γαλανόλευκης» στο Nations League

Και επίσημα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα φιλοξενηθούν τα δύο πρώτα ματς της Εθνικής μας ομάδας στο Nations League, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αντικείμενο τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται, έτσι ώστε το Πανεθεσσαλικό να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA για να φιλοξενήσει αγώνες του UEFA Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της για το UEFA Nations League τον προσεχή Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 9 με την Κύπρο ή την Εσθονία και στις 12 με το Κόσοβο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα