Το Nations League παίζει μπάλα στον Alpha

Στον Alpha θα παίζει μπάλα το UEFA Nations League και η πρεμιέρα θα γίνει στις 2 Ιουνίου στο ματς της Ελλάδας με τη Β. Ιρλανδία.

Στον Alpha θα παίζει μπάλα η Εθνική Ελλάδας και η σέντρα του Nations League θα γίνει στις αρχές Ιουνίου.

Η πρεμιέρα θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου με την αναμέτρηση Β. Ιρλανδία-Ελλάδα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 με την εκπομπή «Pre Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha».

Στην εκπομπή θα φιλοξενούνται ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις και πλούσιο αθλητικό θέαμα. Ο Νίκος Κατσαρός και οι καλεσμένοι του θα μεταφέρουν τον παλμό του γηπέδου.

Η πρώτη αναμέτρηση της Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 21:45 με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τον Alpha σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Ισίδωρου Πρίντεζη και το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος.

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στις 23:45, πλούσιο ρεπορτάζ από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς έρχεται μέσα από την εκπομπή «Pοst Game: Η Εθνική παίζει μπάλα στον Alpha». Τα καλύτερα στιγμιότυπα, οι αμφισβητούμενες φάσεις σε σχολιασμό Κώστα Φινοκαλιώτη και γκολ από όλη την αγωνιστική μέρα του Νations League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα