Μαγκουάιρ: «Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει – Στόχος η κατάκτηση του Μουντιάλ»

Στην κριτική που δέχεται η Εθνική Αγγλίας απάντησε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. 

Η Αγγλία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ιταλία στο "Μολινό" και έμεινε χωρίς νίκη σε τρία ματς στο Nations League.

Έτσι, τα "τρία λιοντάρια" δέχονται δριμεία κριτική στην οποία απάντησε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ μιλώντας για τις επιτυχίες που έχουν πετύχει αλλά και τον μεγάλο τους στόχο, την κατάκτηση του Μουντιάλ:

«Η ιστορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια μιλάει από μόνη της. Όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο υπάρχει πίεση και κριτική και σε κάθε παιχνίδι που δεν κερδίζεις θα υπάρχει πάντα κριτική.

Στα τελευταία ματς δεν πετύχαμε αρκετά γκολ, αλλά φτάσαμε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παίζοντας με αυτόν τον τρόπο και ήμασταν στα πέναλτι διεκδικώντας ένα Euro στην πατρίδα μας, που θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες στιγμές που θα ζούσε χώρα μας.

Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει. Όλοι μας μένουν πίσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συνεχίζετε να μας πιέζετε. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθούμε.

Δείξαμε ότι υπάρχουν ακόμη τομείς για βελτίωση και αν θέλουμε να σηκώσουμε το Μουντιάλ πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και κάθε μέρα πρέπει να στοχεύουμε σε αυτό γιατί θέλουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους και ο επόμενος είναι να σηκώσουμε το τρόπαιο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα