Κολοβέτσιος αντί Μπακάκη στην Εθνική

Ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τον 26χρονο μπακ του Παναθηναϊκού, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει στα μετόπισθεν ο αμυντικός της ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε κινήθηκε άμεσα για την κάλυψη του κενού που αφήνει στα μετόπισθεν της Εθνικής ομάδας ο αμυντικός της ΑΕΚ.

Τη θέση του στην 23άδα της «γαλανόλευκης» παίρνει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, καθώς ο μπακ του Παναθηναϊκού έλαβε κλήση ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League.

Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει στις 8 Σεπτεμβρίου (21:45) με την Εσθονία στο Ταλίν και στις 11 Σεπτεμβρίου (21:45) με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Κολοβέτσιος, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τ. Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα