Nations League: Με τους... συνήθεις ύποπτους η Γαλλία (vid)

Τα γκολ των Εμπαπέ και Ζιρού χάρισαν τη νίκη στους «τρικολόρ» απέναντι στην Ολλανδία. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Τι είχες... Γαλλία, τι είχα πάντα. Χωρίς να εντυπωσιάσουν απέναντι στην Ολλανδία, οι «τρικολόρ» είχαν σε ένα ακόμη ματς την ουσία και με σκορ 2-1 υπέταξαν τους «οράνιε» για το 1ο γκρουπ της League A του νεοσύστατου τουρνουά της UEFA, το Nations League.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν προηγήθηκε με τον... συνήθη ύποπτο Κιλιάν Εμπαπέ στο 14', ωστόσο οι Ολλανδοί βρήκαν απάντηση στο 67', όταν ο Ράιαν Μπάμπελ ολοκλήρωσε ιδανικά επίθεση που ξεδίπλωσαν εξαιρετικά οι «οράνιε».

Όπως απέδειξε, ωστόσο, και στο πρόσφατο Μουντιάλ, η Γαλλία σκοράρει όποτε... θέλει. Έτσι συνέβη και στο κυριακάτικο ματς του Stade de France, καθώς στο 75' ο Ολιβιέ Ζιρού έγραψε το τελικό 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στη γαλλική ομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΛΙΑ: Αρεόλα, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί, Λούκας (62' Μεντί), Γκριεζμάν (81' Ενζονζί), Εμπαπέ, Ζιρού (89' Ντεμπελέ).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Τέτε (82' Γιάνμαατ), Ντε Λιγκτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Πρέπερ, Φ. Ντε Γιονγκ, Μπάμπελ (88' Λ. Ντε Γιονγκ), Βαϊνάλντουμ, Πρόμες (76' Φόρμερ), Ντεπάι.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Γαλλία-Ολλανδία:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα