Μπενζεμά: Αποχωρεί από την Εθνική Γαλλίας

Την αποχώρησή του του από την Εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε ο Καρίμ Μπενζεμά. 

Με ανάρτηση του στα social media ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική Γαλλίας.

Είχε προηγηθεί η έντονη φημολογία που τον ήθελε να ταξιδεύει στο Κατάρ για να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ άλλα δημοσιεύματα έδιναν πιθανότητες ακόμα και να παίξει στον τελικό.

Παρόλα αυτά ο Ντιντιέ Ντεσάν είχε αρνηθεί να σχολιάσει το ενδεχόμενο αυτό, ενώ ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια από την πλευρά του κατόχου της «Χρυσή Μπάλας» προς τη γαλλική ομοσπονδία για την... αδιαφορία που όπως υποστηρίζει του έδειξαν σχετικά με τον τραυματισμό του.

Το αποκορύφωμα ήταν η άρνηση του παίκτη προς τον Εμανουέλ Μακρόν να ταξιδέψουν μαζί για τη Ντόχα και τον τελικό του Μουντιάλ.

«Προσπάθησα, έκανα λάθη και όλα αυτά με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα και είμαι περήφανος γι΄αυτό. Έγραψα την ιστορία μου και αυτή με τους δύο μας φτάνει στο τέλος της», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Ο Μπενζεμά έκανε το ντεμπούτο του με τους «τρικολόρ» τον Μάρτιο του 2007 και έκτοτε μέτρησε 97 συμμετοχές, 37 γκολ και τη κατάκτηση ενός Nations League το 2021, ενώ από 2015 έως και το 2021 είχε αποκλειστεί από την Εθνική Γαλλίας λόγω του σκανδάλου εκβιασμών με την εμπλοκή του ίδιου εις βάρος του άσου του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα