Μπάλντοκ: «Είμαι περήφανος που φοράω το εθνόσημο»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, μίλησε για τον πρώτο του χρόνο ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος ενώ επισήμανε την σημασία του αυριανού (16/6, 21:45) ματς με την Ιρλανδία.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ εκπροσώπησε τους διεθνείς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (16/6, 21:45) αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία στο πλαίσιο των European Qualifiers.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Τζον Ίγκαν, συμπαίκτη του στην Σέφιλντ: «Τον ξέρω είναι αρχηγός στην ομάδα μου, είναι φανταστικός ηγέτης και σπουδαία προσωπικότητα, είναι απειλή, ειδικά από τις στημένες μπάλες. Θα πρέπει να τον προσέξουμε, είναι λες και έχει μαγνήτη στο πόδι».

Για το ότι εκπροσωπεί την Ελλάδα: «Είμαι υπερήφανος. Η αείμνηστη γιαγιά μου ήταν απολύτως Ελληνίδα και θα ήταν περήφανη να με βλέπει να παίζω για την Ελλάδα. Είναι τιμή μου, είμαι περήφανος που φοράω την φανέλα με το εθνόσημο».

Για τον ρόλο του: «Η επίθεση είναι ωραία αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίξουμε και άμυνα. Μου αρέσει σαν παίκτης να είμαι ανεξάρτητος όμως και ομαδικός.

Για την σημασία του να πάρει την νίκη η Εθνική αύριο: «Το καταλαβαίνω να υπάρχει αυτή η ερώτηση. Δεν σκεφτόμαστε έτσι. Είμαστε επαγγελματίες και μπαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Δεν διαλέγουμε παιχνίδια».

Για το εάν σκέφτονται το ματς με την Γαλλία: «Ο κόουτς μας έχει μάθει ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο παιχνίδι. Με την Ιρλανδία έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι. Όλοι σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, διαφορετικά δεν θα είμασταν εδώ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα