Ισπανία - Ιταλία 2-1: Στον τελικό του Nations League οι «φούριας ρόχας»

Η Ισπανία επικράτησε της Ιταλίας με 2-1 και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Nations League.

H Ισπανία συμπλήρωσε το ζευγάρι του τελικού του Nations League, έπειτα από τη νίκη στα ημιτελικά εις βάρος της Ιταλίας με 2-1.

Οι «φούριας ρόχας» ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Πίνο έκλεψε τη μπάλα από το Μπουνούτσι στο ημικύκλιο της περιοχής και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απάντηση των Ιταλών ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Μπαρέλα έκανε τη σέντρα, ο Τζανιόλο έγινε αποδέκτης της μπάλας και επιχείρησε το σουτ. Ο Λε Νορμάν ακούμπησε με το χέρι τη μπάλα με αποτέλεσμα να υποπέσει σε παράβαση πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε εύστοχα ο Ιμόμπιλε που στο 11ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, κάτι που τελικά κατάφεραν οι Ισπανοί.

Στο 88ο λεπτό ο Ρόδρι έκανε το σουτ εκτός περιοχής και έπειτα από διπλή κόντρα η μπάλα έφτασε στον Χοσέλου που από κοντά έκανε το 2-1. Έτσι η Ισπανία πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία, την Κυριακή (18/6, 21:45).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Νάβας, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Άλμπα, Ρόδρι, Μερίνο (74' Ρουίθ), Ροδρίγκο (46' Ασένσιο), Γκάβι (68' Κανάλες), Πίνο (74' Φατί), Μοράτα (84' Χοσέλου)

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Τολόι, Μπονούτσι (46' Νταρμιάν), Ατσέρμπι, Ντι Λορέντζο, Φρατέζι (76' Βεράτι), Ζορζίνιο (61' Κριστάντε), Μπαρέλα, Σπινατσόλα (46' Ντιμάρκο), Ιμόμπιλε (60' Κιέζα), Τζανιόλο


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα