Εθνική Ελπίδων: Φιλική νίκη 3-2 τον ΠΑΟ Β'

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό Β' σε φιλικό προετοιμασίας για τον αγώνα της στην Ανδόρα (12/9).

H Εθνική Ελπίδων επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού Β' σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, η οποία διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανδόρα στις 12 Σεπτεμβρίου (20:00, Estadi Nacional) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025.

Στο 6ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Ξενόπουλο, έδωσε προβάδισμα στην Εθνική Ομάδα. Στο 15' ο Μαρτίνης νίκησε τον Τζολάκη σε τετ α τετ και ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό Β'. Στο 32' ο Νίνο με προβολή μετά από σέντρα του Κίτσου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-1. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η Εθνική πίεσε για να βρει ένα ακόμη γκολ αλλά ο Ξενόπουλος νίκησε δύο φορές τον Κούτσια σε τετ α τετ στο 35' και στο 42'.

Στο 60ο λεπτό ο Βουτσάς με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό Β'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σουρλής με «λόμπα» στο 80ο λεπτό ύστερά από κάθετη πάσα του Νιάρχου.

Η σύνθεση της Εθνικής

1o ημίχρονο: Τζολάκης, Τσοπούρογλου, Χρυσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Νίνο, Κρυπαράκος, Τζόλης, Κούτσιας.

2ο ημίχρονο: Σγουρής, Δαρέλας, Καραμάνης (75' Κουτεντάκης), Αποστολόπουλος, Νιάρχος, Ασλανίδης, Μπελεβώνης, Αργυρίου, Κυριόπουλος, Σουρλής, Παναγιώτου (75' Προδρομίτης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος (65’ Σουρδής), Λάμψιας (46’ Μαντσίνι), Μαρτίνης (80’ Διαμαντής), Ρόμπι, Πιτσώτης, Αθανασακόπουλος (85’ Νικολετόπουλος), Βουτσάς, Καραμπάς (73’ Καρβούνης), Βολάκης (85’ Τσεβάς), Σαρδέλης (46’ Συμεωνίδης), Νταμπίζας


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα