Μπονούτσι: Θέλει να παίξει ξανά στην εθνική Ιταλίας

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο συνεχίζει τη δράση του στα γήπεδα και μάλιστα θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας.

Ο διεθνής στόπερ αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνιόν Βερολίνου και σε δηλώσεις του αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον ομοσπονδιακό του προπονητή, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Το να φύγω από την Ιταλία, για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν στα σχέδιά μου. Η Γιουβέντους ήταν η ζωή μου, σκέφθηκα να παίξω εκεί τον τελευταίο χρόνο της καριέρας μου, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για τη Γιουβέντους προς το παρόν.

Μίλησα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι πριν από δύο εβδομάδες. Μου είπε ότι έπρεπε να παίξω πολλά ματς για να επιστρέψω στους ατζούρι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά ο κύριος στόχος μου είναι να είμαι ανάμεσα σε όσους καλούνται για το Euro 2024», είπε στο γερμανικό περιοδικό «Kicker».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα