Εθνική Ελλάδας: Το χρίσμα στον Ρέτσο

Ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού και για την Εθνική Ελλάδας ο Παναγιώτης Ρέτσος. Η πιθανή ενδεκάδα του Πογιέτ.

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των πολύ κρίσιμων αναμετρήσεων με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (13/10) και την Ολλανδία στην "OPAP Arena" (16/10) στο πλαίσιο του Group B των European Qualifiers.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ καταστρώνει τα πλάνα του με προβλήματα αφού στην απουσία του Τζορτζ Μπάλντοκ ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Παντελή Χατζηδιάκου. Τη θέση του μπακ της Σέφιλντ θα πάρει ο Λάζαρος Ρότα, ενώ για εκείνη του στόπερ της Κάλιαρι υπήρχαν τρεις επιλογές στις κλήσεις: ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Πογιέτ θα δώσει φανέλα βασικού στον υπαρχηγό του Ολυμπιακού. Ο Ρέτσος έχει κερδίσει τη θέση βασικού στους «ερυθρόλευκους» και στάθηκε αξιοπρεπώς στα απαιτητικά εκτός έδρας ματς με Ολλανδία και Γαλλία.

Έτσι, στο μυαλό του ομοσπονδιακού προπονητή βρίσκεται πιο μπροστά από τον επίσης φορμαρισμένο νεαρό στόπερ του ΠΑΟΚ. Υπήρξε και η σκέψη να «ενεργοποιηθεί» κάποιος από τους «κομμένους» της προεπιλογής, όπως ο Γούτας, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Από εκεί και πέρα, όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα, η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο Δουβλίνο αναμένεται να αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Ρότα, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Τσιμίκα, Σιώπη, Κουρμπέλη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Μασούρα και Παυλίδη. Δύσκολα θα υπάρξουν περισσότερες από μια ή δύο διαφοροποιήσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα