Σε αυτόν πρότειναν να αντικαταστήσει τον Σκίμπε - Δημοσίευμα της «The Sydney Morning Herald»

«Ο Μίχαελ Σκίμπε, δεν έχει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα», αναφέρει η εφημερίδα

Υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sydney Morning Herald». Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αυστραλίας εργάζεται στην Ιαπωνική Yokojama F Marinos και φέρεται να συζητά με την ΕΠΟ.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων πως:
«Ο πρώην προπονητής των Socceroos θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα σε πάγκο εθνικής ομάδας, μετά την προσέγγιση που δέχτηκε από την Ελλάδα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Ο Ποστέκογλου σκέφτεται να σταματήσει τη δουλειά του στην ιαπωνική ομάδα, τη Yokohama F Marinos, μετά το τέλος της J-League, ώστε να δουλέψει στη χώρα που γεννήθηκε, μετά την πρόταση που έχει δεχτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χονος είναι στην κορυφή της λίστας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στον Ποστέκογλου και την Ελληνική Ομοσπονδία, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Yokohama F Marinos μέχρι το 2019.

Ο πρώην προπονητής της Αυστραλίας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη J-League πριν από τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την ελληνική Εθνική ομάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα