Μπράμπετς: «Θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»

Για τα... νυχτοπερπατήματά του απολογήθηκε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς σε ΜΜΕ της Τσεχίας.

Εκτός τέθηκε από την Εθνική Τσεχίας ο Γιακούμπ Μπράμπετς που «συνελήφθη» να περπατά υπό της επήρειας μέθης τα ξημερώματα στους δρόμους της Τσεχίας πριν το καθοριστικό ματς με την Πολωνία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο άσος του Άρη, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του απολογούμενος για το πειθαρχικό του παράπτωμα, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως είναι κάτι που θα κουβαλάει για πάντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «iDNES.cz.»:

«Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ήταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική Ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο.

Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα