Καζακστάν: Η προετοιμασία στο Ντουμπάι και η αποστολή

Το Καζακστάν ολοκληρώνει στο Ντουμπάι την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ελλάδα στα play off για το EURO 2024 και ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς

Με νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ελλάδα, το Καζακστάν, το οποίο επικράτησε με 2-0 σε φιλικό που έδωσε κόντρα στο Τουρκμενιστάν.

Η αναμέτρηση ήταν ανεπίσημη και τα γκολ σημείωσαν οι Ισλάμ Τσεσνόκοφ και Αλεξάντρ Ζούεφ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η Ομοσπονδία του Καζακστάν:
«Το Καζακστάν νίκησε το Τουρκμενιστάν σε φιλικό αγώνα (2-0). Με κοινή συμφωνία των μερών το παιχνίδι έγινε χωρίς θεατές. Αυτός ο αγώνας δεν είναι επίσημος και δεν θα συμπεριληφθεί στο μητρώο αγώνων της FIFA.

Ο Ισλάμ Τσεσνόκοφ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό μετά από πάσα του Μαξίμ Σαμορόντοφ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με προβάδισμα για την εθνική ομάδα του Καζακστάν (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Καζακστάν διπλασίασε το προβάδισμά του, με τον Αλεξάντρ Ζούεφ να σημειώνει το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα. Το τελικό σκορ ήταν 2-0.

Η προετοιμασία στο Ντουμπάι θα συνεχιστεί μέχρι τις 19 Μαρτίου και μετά η ομάδα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα των play off του Nations League. Η αναμέτρηση της Ελλάδας με το Καζακστάν θα γίνει στις 21 Μαρτίου, στο γήπεδο της Αγίας Σοφίας.

Σε περίπτωση νίκης το Καζακστάν θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία-Λουξεμβούργο».

Γνωστή έγινε η αποστολή του Καζακστάν, για την αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα κόντρα στην Ελλάδα. Ο Μαγκόμεντ Αντίεφ συμπεριέλαβε συνολικά 26 παίκτες, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Καζακστάν:
«Ο προπονητής, Μαγκομέντ Αντίεφ, ανακοίνωσε την τελική λίστα με τους παίκτες που κλήθηκαν για τον αγώνα με την Ελλάδα, στα playoffs του UEFA Nations League. Η λίστα περιλαμβάνει 26 παίκτες.

Τερματοφύλακες: Ιγκόρ Σατσίκι, Μπεκάν Σαΐζντα, Ντανίλ Ουστιμένκο

Αμυντικοί: Σεργκέι Μάλι, Τεμιρλάν Ερλάνοφ, Ρομάν Ασρανκούλοφ, Ρουσλάν Βαλουιλίν, Ερκίν Ταπάλοφ, Μαράτ Μπιστρόφ, Αλεξάντρ Μαροτσκίν, Γιαν Βορογκόφσκι, Μπαγκντάντ Καΐροφ, Αντικάν Τανζαρίκοφ, Νουράλι, Αλεξάντρ Ζούεφ.

Μέσοι: Ασκάτ Ταγκιμπέργκεν, Ραμάν Οράζοβ, Μαξίμ Σαμορόντοφ, Μπακτιόρ Ζαϊνουντίνοφ, Αντιλέτ Σαμπιέκοφ, Ισμαλέκ Κουάτ, Αμπζάλ Μπεϊσμπέκοφ, Ισλάμ Τσεσνόκφ

Επιθετικοί: Αμπάτ Αιμπέτοφ, Ελκχάν Αστάνοφ, Ραμαζάν Καρίμοφ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα