Θέος: «Να φανούμε αντάξιοι της περσινής επιτυχίας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος τόνισε ότι μετά την πρόκριση στην τελική φάση της Μάλτας το 2023, η Εθνική Νέων έχει μεγαλώσει ως μέγεθος.

H Εθνική Νέων προετοιμάζεται στην Πορτογαλία ενόψει της πρεμιέρας της στον 4ο όμιλο της Elite Round, την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 20.00 απέναντι στην οικοδέσποινα του τουρνουά. Τον όμιλο συμπληρώνουν η Σερβία και η Δανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος τόνισε ενόψει του εναρκτήριου αγώνα στην Elite Round, ότι μετά την πρόκριση στην τελική φάση της Μάλτας το 2023, η Εθνική Ομάδα έχει μεγαλώσει ως μέγεθος και θα προσπαθήσει και φέτος να παλέψει για την πρόκριση στα τελικά του EURO.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου.

«Παρά τα 2 αρνητικά αποτελέσματα στην 1η προκριματική φάση, η πρόκριση στην Elite Round επετεύχθη και είμαι σίγουρος ότι η ανάλυση εκείνων των αγώνων θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα τρωτά μας σημεία.

Η πρόκριση στο EURO της Μάλτας μας μεγάλωσε ως μέγεθος και οφείλουμε και φέτος στα γήπεδα της Πορτογαλίας να φανούμε αντάξιοι της περσινής μας επιτυχίας. Η αντικειμενική δυσκολία του ομίλου είναι προφανής καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, 3 πολύ ποιοτικές ομάδες αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα.

Οι φιλικές αναμετρήσεις στην Κροατία μας βοήθησαν να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα ενόψει των αγώνων στην elite round. Η ομάδα πλέον επικοινωνεί σε όλα τα επίπεδα και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίσουμε μέσα από το τουρνουά ό,τι μας αναλογεί».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα