Πογέτ: «Ήταν προνόμιο να είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας»

Ο Γκουστάβο Πογέτ στάθηκε στην ατυχία της Εθνικής και τόνισε πως ήταν προνόμιο για εκείνον να είναι προπονητής της ελληνικής ομάδας.

Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, σχολίασε τα εξής: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Είμαστε συντετριμμένοι, απογοητευμένοι. Δεν είχαμε καθόλου τύχη σε όλη τη διοργάνωση, σε όλα τα προκριματικά, ακόμη και στην κλήρωση. Δεν είχαμε την τύχη μαζί μας ούτε κόντρα στη Γεωργία. Αποκλειστήκαμε σε διάστημα δύο αγώνων, χωρίς να δεχτούμε γκολ. Οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δεν είχαμε τύχη.

Ζήτησα από τους παίκτες μου να δώσουν τα πάντα και το έκαναν. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους, το πάλεψαν. Είχαμε κίτρινες κάρτες, κράμπες, τραυματισμούς, προβλήματα μέσα στο ματς, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές για να βοηθήσουμε την ομάδα. Κάναμε τέσσερις αλλαγές λόγω τραυματισμών.

Ήταν προνόμιο να είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας, ήταν χαρά μου, δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Είναι στιγμή να αναλύσουμε για το τι έγινε. Σε πέντε μέρος θα ξέρουμε περισσότερα για το μέλλον μου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα