Η επιστροφή του Σιόβα στην Εθνική

Η απόφαση να γυρίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τα δύο χρόνια απουσίας και το νέο ξεκίνημα.

Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Εθνική ομάδα, η οποία με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην τεχνική της ηγεσία θα επιχειρήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής προχώρησε και σε αλλαγές στις κλήσεις των διεθνών μας.

Νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Φινλανδία. Ένα από αυτά είναι ο Δημήτρης Σιόβας. Ο 30χρονος στόπερ είχε μείνει κάτι παραπάνω από δύο χρόνια εκτός Εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος ήταν στις 29 Μαρτίου 2016. Είχε παίξει τότε στο φιλικό με την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από τότε ο Σιόβας δεν κλήθηκε ποτέ ξανά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Για διάφορους λόγους συνέβαινε αυτό και προκαλούσε και εντύπωση μάλιστα. Πρόκειται, άλλωστε για έναν αμυντικό που διαπρέπει στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λεγανές. Πολλές φορές μάλιστα έχει συμπεριληφθεί και στην κορυφαία ενδεκάδα της La Liga, αλλά παρέμενε εκτός Εθνικής ομάδας.

Με τον Σκίμπε δεν υπήρχε χημεία και ήταν προφανές αυτό. Τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές με αξία και προσωπικότητα. Ο Σιόβας αν και βρισκόταν εκτός Εθνικής κάτι περισσότερο από δύο χρόνια δέχτηκε την κλήση και επέστρεψε θέλοντας να βοηθήσει την Ελλάδα στην προσπάθεια που κάνει για ένα νέο ξεκίνημα. Και για τον ίδιο είναι ένα κίνητρο να μπορέσει να βοηθήσει τώρα στα δύσκολα την Ελλάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα