Πρώτος και καλύτερος ο Καμαρά!

Αν και τρόμαξαν με τον Μαντί Καμαρά εξαιτίας του τραυματισμού, τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν κάτι το σοβαρό και ο άσος το Ολυμπιακού έπαιξε σε ολόκληρο το ματς.

Βασικός για 90 λεπτά ξανά με την Γουινέα ο Καμαρά στο 1-1 με την Ακτή Ελεφαντοστού. Πέρασε πρώτη από τον όμιλο η ομάδα του. Επιστρέφει άμεσα στο Ρέντη καθώς δεν έχει άλλο ματς.

Ο Μαντί Καμαρά ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πρωταγωνιστής για την Εθνική ομάδα της Γουινέας και μετά το 1-1 με την Ακτή Ελεφαντοστού ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα.

Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε πολύ καλή απόδοση, ενώ στο 50΄είχε έναν τραυματισμό πέφτοντας άσχημα στο έδαφος μετά από διεκδίκηση στον αέρα με τον Κεσί της Μίλαν, όμως μετά από λίγο σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά μέχρι το τέλος.

Ο Καμαρά δεν έχει αυτές τις μέρες άλλη υποχρέωση, συνεπώς αύριο αναμένεται στην Αθήνα και από την Τρίτη μπαίνει ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού για την προετοιμασία ενόψει Ατρόμητου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα