Εθνική Νέων : Φιλική νίκη επί της Ρουμανίας (2-0)

Άνετη νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Εθνική ομάδα Νέων απέναντι στην αντίστοιχη της Ρουμανίας, δίνοντας το δικαίωμα στον Γιάννη Γκούμα να κάνει αρκετές δοκιμές. 

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Εθνική ομάδα Νέων στον φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας το μεσημέρι της Τρίτης (12/2) στην Καισαριανή.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα άφησαν καλές εντυπώσεις παρότι το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο νεαρός τεχνικός μοίρασε το χρόνο συμμετοχής των παικτών του παίζοντας ουσιαστικά με δυο διαφορετικές ενδεκάδες και χρησιμοποιώντας μόνο τον Μανδά στο τέρμα.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Λώλος στο. Το δεύτερο γκολ προήλθε από ωραία συνεργασία και πανέμορφη σέντρα του Εμμανουηλίδη από τα δεξιά προς τον Μπότο ο οποίος σούταρε στην κίνηση λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και έστειλε τη μπάλα στο απέναντι γάμα της εστίας της Ρουμανίας.

Ελλάδα: Μανδάς, Σταμουλής (60' Βιταλιώτης), Παπαδόπουλος (60' Καραγιάννης), Κεφαλάς (60' Ι. Χριστόπουλος), Τσαγκαλίδης (53' Ζωγραφάκης), Μελιόπουλος (60' Σκεντεράι), Μπότος (60' Αθανασακόπουλος), Τζήμας (60' Γκλέζος), Ε. Χριστόπουλος (60' Ντούλος), Εμμανουηλίδης (60' Σουλεϊμάν), Λώλος (60' Σέχου).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα