Λιχτενστάιν - Ελλάδα: Οι σκέψεις Αναστασιάδη για την ενδεκάδα

Προς το 4-2-3-1 προσανατολίζεται ο Έλληνας τεχνικός. Δύσκολα στην ενδεκάδα ο Παπασταθόπουλος.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2020 και θέλει να μπει «με το δεξί» από την 1η αγωνιστική.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει φανερώσει τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Ωστόσο, υπάρχει το επικρατέστερο σενάριο του 4-2-3-1, με Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια με τον Πασχαλάκη να έχει λιγότερες πιθανότητες και τον Σιόβα με έναν εκ των Ρισβάνη και Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας. Ο Κούτρης έχει «κλειδώσει» θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Μπακάκης έχει τον πρώτο λόγο από τα δεξιά, με τον Μαυρία να θέτει επίσης υποψηφιότητα.

Στον άξονα, το πιο πιθανό είναι να δούμε το δίδυμο Ζέκα - Σάμαρη, ο Δώνης θα βρίσκεται σχεδόν σίγουρα στο ένα άκρο ενώ στο έτερο γίνεται «μάχη» ανάμεσα σε Μασούρα, Μπακασέτα και Κολοβό. Τέλος, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Εναλλακτικά εξετάζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και το 3-5-2, το οποίος πάντως είναι πιθανότερο να το δούμε στο ματς με τη Βοσνία (26/3), όπου θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ της Άρσεναλ έλαβε μέρος στην προπόνηση, φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ωστόσο αναμένεται να προφυλαχθεί ενόψει της δυσκολότερης αναμέτρησης στη Ζένιτσα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα