Για την... υπέρβαση η Ελλάδα με Βοσνία (21:45)

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε (26/3, 21:45) στη Ζένιτσα τη Βοσνία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με νίκη της υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Η Βοσνία επικράτησε 2-1 της Αρμενίας και η Ελλάδα προέρχεται από το εκτός έδρας 2-0 επί του Λιχτενστάιν.

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει δύο προβλήματα. Θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έχει τεθεί νοκ άουτ, λόγω του τραυματισμού του στο 20ό λεπτό του αγώνα στο Βαντούζ. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τελικά δεν θα προλάβει ο Παπασταθόπουλος να δώσει το "παρών", τότε το πιθανότερο είναι να δούμε την ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Μπακάκης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης, Μασούρας, Δώνης και Κουλούρης. Αν βέβαια προλάβει ο "Πάπα", τότε θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα.

ΒΑΖΕΙ ΤΣΙΜΙΡΟΤ Ο ΠΡΟΣΙΝΕΤΣΚΙ

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι προτίθεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το νικηφόρο (2-1) παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Αρμενία. Ο Ντούλιεβιτς θα πάρει τη θέση του Ζάκαριτς στην αριστερή πτέρυγα και ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, τη θέση του Ράντε Κρούνιτς στο κέντρο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Βοσνίας: Σέχιτς, Σούνιτς, Μπίτσακτσιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Τσίμιροτ, Πιάνιτς, Ντούλιεβιτς, Βίστσα, Τζέκο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα