Γκολ ο Βρουσάι στο 5-0 της Ελλάδας επί του Σαν Μαρίνο

Το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη είχε εύκολο έργο στο ματς με το οποίο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2021.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Εθνική Ελλάδας U21 το παιχνίδι με την αντίστοιχη του Σαν Μαρίνο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με σκορ 5-0 και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Euro 2021.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη πριν καν ξεκινήσει το ματς. Το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη άνοιξε το σκορ στο 26’ με κεφαιά του Καμπετσή και στο 29’ ο Παυλίδης με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 37’ ο ίδιος παίκτης από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0 για την Ελλάδα.

Στο 51’ ήταν η σειρά του Μάριου Βρουσάι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο άσος του Ολυμπιακού που είναι δανεικός στη Βίλεμ στόπαρε ωραία με το στήθος και από το ύψος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, ενώ στο 68’ πάλι ο Καμπετσής με σουτ έκανε το 5-0. Να σημειώσουμε πως το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου εντός έδρας με τη Λιθουανία.

Ελλάδα: Στεργιάκης, Ουές (66' Λυρατζής), Κατράνης, Δημητρίου, Τσιγγάρας, Καμπετσής (74' Δουβίκας), Παυλίδης, Νικολάου (66' Γιαννούτσος), Λημνιός (66' Βάρκας), Βρουσάι (75' Ζωγραφάκης), Μιλόγεβιτς.

Σαν Μαρίνο: Ντε Άντζελις, Μορέτι, Ντολτσίνι, Βαλεντίνι (86' Μπαμπόνι), Τσεκέτι, Μικελότι (67' Πανκότι), Τομασίνι (85' Κουαράντα), Κόντι, Λιβεράνι (67' Ντε Άντζελις), Τσεκαρόλι (54' Μούκιολι), Ράσκι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα