Αναστασιάδης: «Μάλλον είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς»

Στο κακό... φεγγάρι έριξε τις ευθύνες για την δεύτερη διαδοχική ήττα της Εθνικής από την Αρμενία, ο Άγγελος Αναστασιάδης. 

Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Αρμενία με 3-2 στο ΟΑΚΑ και βλέπει τις ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 να απομακρύνονται.

Ηighlights από Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Κύπρο, Φινλανδία

Ελλάδα-Αρμενία 2-3: Μόνο η γκολάρα του Φορτούνη άξιζε (vids)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε στην ατυχία που χτυπάει την ομάδα αλλά και στις... δοκιμές που βάζει ο Θεός.

Συγκεκριμένα είπε : «Αυτό το 15λεπτο μας συνοδεύει συνέχεια. Παρόλα αυτά η ομάδα αντέχει, και προσπαθεί να αντεπεξέλθει από τις δυσκολίες. Δεν βάζουμε εύκολα γκολ και αντιθέτως δεχόμαστε. Πικρή μέρα για εμάς, είμαστε στεναχωρημένοι για το άσχημο αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε σε δικαιολογίες.

Ήθελα τα παιδιά να πάνε χαρούμενα διακοπές. Αυτό το κακό 15λεπτο, μας στοιχειώνει. Είχαμε και τους τραυματισμούς. Είναι μια συγκυρία πραγμάτων που μας πάει σε μια θέση που δεν μας ταιριάζει.

Μάλλον είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς και τους τα δίνει ο Θεός», τόνισε αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης και συνέχισε: «Έχουμε ακόμα να διεκδικήσουμε βαθμούς και δεν θα τους αφήσουμε. Εγώ ελπίζω και πιστεύω πως θα το παλέψουμε μέχρι τέλος. Μακάρι να γυρίσει. Στεναχωριέμαι για αυτά τα παιδιά, και δεν έχω κανένα παράπονο από εκείνα. Το θέμα είναι πως και αισιοδοξία υπάρχει, και δυνατότητες υπάρχουν. Γίνονται τραγελαφικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Ελπίζω να γυρίσει το κουμπί. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω με τα παιδιά είναι τους δίνω αυτά που θέλουν μέσα στο γήπεδο. Όπως είπα είναι το «κακό φεγγάρι». Μας δοκιμάζει ο Θεός. Τρεις λάθος επιλογές. Τρεις λάθος εκτιμήσεις έγιναν γκολ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να σταθεί σε αυτό το ματς»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα